PayEx Delbetaling

Hjelp kundene å betale, så kommer de tilbake.

Med Delbetaling kan dine kunder dele opp betalingen og får større mulighet til å kjøpe hva de trenger. De får en stående kjøpsramme på 50 000 kroner, og da tjenesten er knyttet til ditt selskap, kan du øke både kundelojaliteten og omsetningen. Basert på dine kunder og din virksomhet blir vi sammen enig om gebyrer, rente og kredittbeløp.

Fordeler med PayEx Delbetaling 

For deg 

Ved å gi dine kunder en enkel måte å dele opp sin betaling på, øker du kjøpsviljen, omsetningen og sjansen for at kundene kommer tilbake.  

For dine kunder 

Det er enkelt å søke og de umiddelbart svar. De får en stående kjøpsramme på opp til 50 000 kroner som de kan velge å benytte når det passer dem. Betalingen av den benyttede kreditten kan deles opp, og det er selvfølgelig kostnadsfritt helt frem til kunden velger å benytte seg av kreditten

MediPay

Synes du det tar alt for mye tid å ta betalt fra kundene?

Det trenger du ikke lenger. MediPay – en betalingsløsning rett inn i ditt journalsystem.

Vi sender og håndterer dine fakturaer. Hvis du ønsker, kan du slutte med betalingsterminal. Dine kunder kan fortsatt betale med kort.

Du trenger ikke bruke forskjellige leverandører av betalingsterminal, fakturering, inkasso og delbetaling. Vi ordner dette for deg og du håndterer det meste via ditt journalsystem.

Ta kontakt, så forteller vi mer om vår delbetalingsløsning.

Ved å gi dine kunder muligheten til å dele opp sin betaling, vil du kunne øke mersalget og få mer lojale kunder.