Fakturering

Størst i Norden på fakturatjenester.

Vi er eksperten på fakturering og kan ta ansvar for hele prosessen – fra å ta frem underlag og sende ut fakturaen, til håndtering av betalingen og oppfølging dersom betaling uteblir. Det gir din bedrift mer tid til å drive med det dere er gode på. Vi tilpasser selvfølgelig løsningene etter deres behov.

Alt dette kan vi gjøre for dere

icon

Integrering

Vi finner alltid den beste måten for å få ditt økonomisystem å snakke med våre fakturatjenester. Det må gå raskt og enkelt å eksportere fakturaer, uavhengig av størrelsen på din bedrift, eller IT-kompetansen dere har.
icon

Reskontrohåndtering

Du har tilgang til vårt fakturasystem og kontroll på kundefordringer døgnet rundt. Du kan når som helst gjøre endringer og få et tydelig bilde av din reskontro hos oss.
icon

Distribusjon

Du velger selv hvordan dine fakturaer skal distribueres – pr. post, via e-post eller som e-faktura. Du kan naturligvis velge å ha deres logotype på fakturaer og purringer.
icon

Kravhåndtering

Purringer og kravhåndtering kan være både ressurskrevende og følsomt. Det handler jo tross alt om dine kunderelasjoner. Vi har kunnskap og nødvendige verktøy for å kunne drive dine fordringer på riktig måte. Med vår hjelp får du raskt dine penger uten at det skaper dårlig stemning.

Ta kontakt, så forteller vi mer om våre fakturastjenester.

Et tett samarbeid

«Vekten av å involvere og koordinere IT- og leveranseorganisasjonen i transaksjonen må ikke undervurderes. Det bli stadig tydeligere at et tett samarbeid mellom disse enhetene er helt avgjørende for en fremgangsrik tjenesteutvikling.»

Niklas Waktel, Head of Product Management Ledger PayEx Sverige

Trenger du mer finansiell kraft i din virksomhet?

Våre finansieringstjenester gir deg bedre forutsetninger til å øke salget og få flere kunder. Vi kan i tillegg hjelpe dine kunder med finansieringen.